RestoRed winter 2021

_MG_7486-metlogo.jpg

RestoRed Winter Edition BBQ
@RedLoft Gent

Donderdag 2/12 en donderdag 9/12 vanaf 18u

Zaterdag 18/12 en zondag 19/12 vanaf 18u

Zeg uw kerstwensen vroeg dit jaar want RestoRed zet zijn wintertuin open!
We gaan de avond in met uitgebreid aperitief, knisperend vuur en geuren van onze BBQ.
Daarna kan je mee genieten van een reinvented kerstmenu bij de open haard ...Say no more! 

Menu

Apero
Rob Roy cocktail op basis van whiskey, vermouth en angostura bitter met bites: 
Rilette van eend met pompoencrackers
Kreukels in miso
Flammkuchen met morilles
Kroketje van hert 
Carpaccio van coquilles, citrus en zeekraal
Soepje van gekarameliseerde ui en croute
Gebrande prei met Sainte-Maure de Touraine

Sit down
Gesmoorde zeepaling in “ ’t  groen” met gepofte boekweit
Rollade van varkensschouder, salie, veenbes, gegrilde pompoen, gepofte truffelaardappel en lauwe spruitensla
Winter pavlova met hazelnoot, kastanje en 80% cacao

Menu: €55 
Aangepaste wijnen: €15 
Wit: Wijndomein Waes Zwijnaarde 2019 of Assyrtiko Single Vineyard Grieks - rood: Zacharias Nemea Grieks.

Veggie variant doorgeven bij reservatie.

FINAL-RL-2022 - kerst - Afhaal - zeevruchten kopie.jpg

RestoRed Christmas take-away

Afhaal op 24.12.21 tussen 14u en 16u @Redloft, Hugo Van Der Goesstraat 17a, Gent.

 

Dit jaar kruip je eens aan tafel ipv van achter uw kookpoten!

Reserveer snel uw kerst afhaal menu en enjoy the evening.

Keuze genoeg: van fruit de mer tot een reinvented kerstmenu of de combinatie van de twee. 

Afhaal menu 1

Hapjes op tafel
Kippenlever parfait met pineau de charentes en pompoencracker
Gerookte paling, gepekelde rode biet en mierikswortel
Kreukels in miso
Knolselder, hazelnoot en tête de moin

 

Sit down
Gegrilde halve kreeft, venkel en pompelmoes, anijsmayo
Chowder met bouchotmossel en venusschelpen
Gevulde kwartel met wintergratin, pistachepangrattato, rode portosaus

Dessert
Banoffee pudding met witte chocolade, hazelnootcrumble en karamel
Koekjes voor bij de koffie gember en speculoos

 

Apero optie: 
Rob Roy cocktail op basis van whiskey, vermouth en astoria bitter (€5 pp)

 

Dessert optie
Eggnog (€5 pp)
Brillat savarin met cranberry’s ahorn en pecankaramel en breekbrood (€4 pp)

Menu: prijs €55 pp
Kelly’s selectie aangepaste wijnen en bubbels te kiezen in onze shop bij de afhaal. 

Veggie variant doorgeven bij reservatie. 

Afhaal menu 2

Fruits de mer
Kreukels
Wulken
Oesters (4 pp)
Koningsgarnaal 
Grijze ongepelde garnalen
Langoustines
1 halve kreeft 

 

Sides
Dragon mayonaise 
Mignonette vinaigrette 
Zuurdesembrood
Zeewierboter en ingelegde citroenboter

Menu: prijs €55 pp
Kelly’s selectie aangepaste wijnen en bubbels te kiezen in onze shop bij de afhaal. 

najla-cam-fiEQOFJpDug-unsplash.jpg

Redloft Private Cooking

 

Zet het jaar feestelijk in met vrienden, familie of collega's en organiseer je feest in onze gezellige wintersfeer. Geniet eerst van een hapje in de wintertuin en tafel daarna gezellig in de Loft. 

Alle formules kan u ontvangen via ons contactformulier.