Menu Restored – week 06.07.20-12.07.20

 

Tapas: 16€ voor 4 – 21€ voor 6

 

 

Geroosterde bloemkool in witte miso en sesam met fetacrème

Frittata met asperge en courgette

Sardines met homemade crackers

Gerookte forel, koolrabi, radijs en lenteui

Pastilla van kip en dadel met yoghurtdip

Monsieur boudin met homemade pickels

 

Hoofdgerecht:  24€

 

Woensdag 08.07.20 – Zaterdag 11.07.20

 

Hoofdgerecht veggie

Qournlof met slaatje van rode biet, appel en zuring en crispy smashed aardappel salade

 

Hoofdgerecht vis

Bouillabaise van noordzeevis en zijn garnering

 

 

Hoofdgerecht vlees

Varkensoester met salieboter, groentenlasagne en hasselback potato

 

 

Zondag 11.07.20 BBQ

 

Buikspek met gember en citroengras, groentennoedels en hoisinsaus

 

OF

Gamba’s met gember en citroengras, groentennoedels en hiosinsaus

 

OF

Gerookte tofu brochette, groentennoedels en hiosinsaus

 

Dessert : 8€

Koffie cheesecake

 

Kaasplankje hinkelspel, olijvenconfituur en notenbrood

 2020 © Kelly de kok - GDPR